Opavské nebe aneb FARNÍ VEČER 2019

Galerie

V sobotu 23. listopadu se okolo sedmé hodiny večerní začal zaplňovat sál Kulturního domu Na Rybníčku, kde se již popáté konal Farní večer farnosti Nanebevzetí Panny Marie v Opavě.

Zobrazit další fotky (18)

Tématem navazoval na předchozí večery, letos jsme se dostali až do samotného nebe. Vtipná scénka se odehrávala u nebeské brány, kde roli svatého Petra převzal sám otec děkan a jak se ukázalo, „moc mu to nešlo“. Pak jsme byli pozváni něco malého zakousnout. Pohoštění připravili farníci a bylo z čeho vybírat: řízečky, chlebíčky, zeleninové saláty. Pro mlsné byl připraven sladký koutek a k dispozici byl i bezlepkový stůl.

K tanci a poslechu nám hrála výborná cimbálová muzika. Zatančili jsme si skvěle, hudba byla tak akorát, takže jsme si u stolu dobře popovídali.

Mezi zpěvem, tancem a jídlem probíhala tombola. Letos to neměli výherci jednoduché, protože samotné vyhlášení čísla ještě neznamenalo cenu, tu si člověk musel v konkurenci ostatních adeptů pěkně vysoutěžit, a to nebylo vždy jednoduché. Do některých úkolů se zapojil i celý sál.

Strávili jsme příjemný večer mezi přáteli a dobrými lidmi, už se těšíme na další ročník. Díky patří všem, kdo Farní večer připravovali.

Pavla a Honza Petkovovi