JAK SE STÁT DRAKOBIJCEM aneb tábor 2018

Galerie

Kdo si myslí, že boj se sedmihlavým drakem je jenom v pohádkách, tak se ukrutně mýlí. My jsme se na táboře letos totiž přesvědčili o tom, že boj s drakem je každodenní realitou. Záleží však pouze na nás, jestli se rozhodnem s drakem bojovat (i když občas nějaký ten boj prohrajeme), nebo necháme dračí hlavy, aby zcela ovládly náš život. Každý z nás na táboře se rozhodl pro nelehkou první cestu. Výcvikem, jak se stát pravým drakobijcem, nás provázel moudrý poutník, který nás svými radami naučil rozpoznávat útoky jednotlivých dračích hlav.

Zobrazit další fotky (27)

A jestli ještě někdo pochybuje o tom, že sedmihlavý drak existuje, prozradíme vám, jak se jednotlivé hlavy jmenují: lenost, nestřídmost, lakomství, závist, hněv, smilstvo a pýcha.

Teď už vám je jasné, že boj s drakem zažívá každý z nás. Přejeme vám, ať v sobě máte stejnou touhu jako my – stát se správným drakobijcem, který boj s drakem nevzdává (i když občas nějaký ten boj prohraje), protože při nás stojí trpělivý poutník, který nám dává dostatečnou výzbroj, abychom v boji s drakem neustávali.